Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, 13 August 2011

Apa yang Hitam Pada Hari ini Part 1

Sudahlah hitam, duduk pulak dalam suasan gelap yang mmg dah hitam

Assalamualaikum dari sihitam, hari ni secara santainya sihitam ada beberapa keping gambar yang hendak dipertontonkan pada korang. Apa yang hitam? sihitam sememangnya sudah hitam. tp sihitam ni adalah hitam yang menawan hehe. Untuk pengetahuan orang, entry yang macam ni sihitam akan saji kan untuk korang seminggu sekali je kot sbb x kan hari-hari korang nak tengok kehitaman kan nanti hitam kepala korang nnt. Tengok macam gambar kat atas tu, mcm x de masa depan je sihitam tngok hehe


 Kata orang biar hitam asalkan bergaya, macam kereta yang ada kat atas tu. hitam-hitam pon style apa, kacak dan bergaya. Tapi hitam ni panas, sanggup ke korang hehe


Kata orang biar hitam asalkan kaya, nampak x atas tu? tu lah emas hitam ataupun Black Gold atau nama lainnya adalah petroleum. Harga emas hitam ni sentiasa akan naik dan makin mahal dan mahal. Kalo sumbernye dah habis? ha nak jalan pakai apa kita? semua menda lumpuh, ekonomi lumpuh,perhubungan lumpuh,industri lumpuh dan semuanya akan lumpuh. So menda hitam ni jugak lah yg kite cari ye..hehe


Bak kata orang, biar kulit hitam asal mulia, mcm tulisan pada baju tu "glorious". sebenarnya warna kulit bukanlah pengukur kemuliaan. Kalo kita mulia disisi manusia tapi hina disisi tuhan, nak buat apa kan. semuanya x berguna pon. Apa yang penting hati mesti mau bersih bukannya hitam seperti hitamnya kulit sihitam ni.



Akhir sekali, kepada adik2 kat luar sana jangan nakal2 ye....jadilah mcm patung kat atas tu, innocent je...hehhee besar2 jadi insan yang berguna pada masyarakat...

p/s : harap korang enjoy dengan entry kedua sihitam ni, ni la entry kedua sihitam semenjak blog Sehitam Kucing ni muncul..hehe















No comments:

Post a Comment